­

Belangrijk nieuws over migratie van mailservers - 3 september 2019

 

Er was een technische noodzaak om hardware te vervangen. Dit heeft plaatsgevonden op 3 september van 09.00 uur tm 12.30 uur
In sommige gevallen kan deze vervanging van hardware met zich mee brengen dat er enkele aanpassingen in uw emailinstellingen nodig zijn.

Mogelijk maakt u voor de in- en uitgaande mailserver nu gebruik van de ams005.yourwebhoster.com instelling. Deze moet dan  veranderd worden naar ams103.yourwebhoster.com

Sommige mailprogramma's vragen bij het contact met de nieuwe server om de uitzondering voor het veiligheidscertificaat te bevestigen.
Dit dient u dan te bevestigen.

Tijdens de migratie blijft de webmail toegankelijk.


Klik hier voor een nadere toelichting op deze migratie

 

 

 

DK-Net

schemaAls full-service internetbedrijf bieden bouwen wij apps, applicaties en professionele CMS websites. Wij werken volgens een 'lean & mean' filosofie. Dit stelt ons in staat hoge kwaliteit te leveren tegen scherpe tarieven.

Door steeds weer in te spelen op veranderende technieken en nieuwe toepassingen, zijn wij in staat op professionele wijze internetprojecten te begeleiden en te implementeren. Met een 'no-nonsense' aanpak slaan we spijkers met koppen en zorgen wij voor gedegen resultaat.

Door duurzaam contact met onze klanten en onze inzet voor goede service en support, zijn wij steeds beschikbaar voor het beantwoorden van uw vragen en voor het verlenen van de juiste hulp.


Niet van nine to five of uren telefonisch in de wacht voor een niets zeggend antwoord. Maar 7 dagen per week. de klok rond, beschikbaar voor ondersteuning op de momenten dat u deze nodig hebt. Dat onderscheid ons van de rest.

 

 

 

Vragen? Bel 0522-246120 of mail info@dknet.nl

 

 

 

­