­

Belangrijk nieuws over migratie van mailservers - 3 september 2019

 

Er was een technische noodzaak om hardware te vervangen. Dit heeft plaatsgevonden op 3 september van 09.00 uur tm 12.30 uur
In sommige gevallen kan deze vervanging van hardware met zich mee brengen dat er enkele aanpassingen in uw emailinstellingen nodig zijn.

Mogelijk maakt u voor de in- en uitgaande mailserver nu gebruik van de ams005.yourwebhoster.com instelling. Deze moet dan  veranderd worden naar ams103.yourwebhoster.com

Sommige mailprogramma's vragen bij het contact met de nieuwe server om de uitzondering voor het veiligheidscertificaat te bevestigen.
Dit dient u dan te bevestigen.

Tijdens de migratie blijft de webmail toegankelijk.


Klik hier voor een nadere toelichting op deze migratie

 

 

 

DK-Net blinkt uit in professioneel webdesign. Wij maken hiervoor gebruik van Joomla of Wordpress. Wij staan voor stabiele websites, makkelijk toegankelijk, compatibel voor elke browser en voorzien van de nieuwste technieken.

Wij maken eerst een duidelijk plan van aanpak en bespreken met u welke informatie u op uw website wilt plaatsen en hoe deze informatie getoond moet worden. Daarbij kunnen wij u ook behulpzaam zijn bij het opstellen van teksten of vertalingen. Vervolgens bouwen wij een eerste concept en leggen dat ter beoordeling aan u voor. Zodra alles naar wens is gaan wij door met verdere ontwikkeling. Tussentijds kunt u de vorderingen volgen op een afgeschermde internetsite.

 

Nadat de gehele website klaar is en door u is goedgekeurd, wordt de website op uw domein geplaatst. Uiteraard kunnen wij ook zorg dragen voor hosting en onderhoud van uw website.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

Vragen? Bel 0522-246120 of mail info@dknet.nl

 

 

 

­