­

Belangrijk nieuws over migratie van mailservers - 3 september 2019

 

Er was een technische noodzaak om hardware te vervangen. Dit heeft plaatsgevonden op 3 september van 09.00 uur tm 12.30 uur
In sommige gevallen kan deze vervanging van hardware met zich mee brengen dat er enkele aanpassingen in uw emailinstellingen nodig zijn.

Mogelijk maakt u voor de in- en uitgaande mailserver nu gebruik van de ams005.yourwebhoster.com instelling. Deze moet dan  veranderd worden naar ams103.yourwebhoster.com

Sommige mailprogramma's vragen bij het contact met de nieuwe server om de uitzondering voor het veiligheidscertificaat te bevestigen.
Dit dient u dan te bevestigen.

Tijdens de migratie blijft de webmail toegankelijk.


Klik hier voor een nadere toelichting op deze migratie

 

 

 

DK-Net is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete maatwerk internetapplicaties. Of het nu gaat om een functionaliteits-uitbreiding aan uw bestaande website of het ontwikkelen van een complete maatwerk webapplicatie. Wij leveren oplossingen die voldoen aan uw wensen en een zeer hoge kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid bieden. En dat alles met een zeer hoge servicegraad en tegen een goede prijs.

 

DK-Net adviseert, ontwikkelt en onderhoudt tegen zeer scherpe tarieven Apps voor alle Android en iOS apparaten, waaronder iPhone, iPad en iPod. Wij kunnen zowel native als ook hybride apps voor u verzorgen. Meer weten over apps? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

IPadandroid

 

Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

 

 

Vragen? Bel 0522-246120 of mail info@dknet.nl

 

 

 

­