­

Belangrijk nieuws over migratie van mailservers - 3 september 2019

 

Er was een technische noodzaak om hardware te vervangen. Dit heeft plaatsgevonden op 3 september van 09.00 uur tm 12.30 uur
In sommige gevallen kan deze vervanging van hardware met zich mee brengen dat er enkele aanpassingen in uw emailinstellingen nodig zijn.

Mogelijk maakt u voor de in- en uitgaande mailserver nu gebruik van de ams005.yourwebhoster.com instelling. Deze moet dan  veranderd worden naar ams103.yourwebhoster.com

Sommige mailprogramma's vragen bij het contact met de nieuwe server om de uitzondering voor het veiligheidscertificaat te bevestigen.
Dit dient u dan te bevestigen.

Tijdens de migratie blijft de webmail toegankelijk.


Klik hier voor een nadere toelichting op deze migratie

 

 

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze producten en diensten. Het belangrijkste is natuurlijk dat wij altijd ons uiterste best voor u doen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Maar er kunnen zich altijd onvoorziene omstandigheden voordoen. En hoewel we het uiterste in het werk stellen om foutloos te werken zijn ook wij maar mensen die soms fouten maken. Mochten er onverhoopt problemen ontstaan dan kunt u hier vinden hoe wij daar in die situaties mee omgaan.

 

pdfAlgemene voorwaarden DK-Net

 

 

Vragen? Bel 0522-246120 of mail info@dknet.nl

 

 

 

­