­

Belangrijk nieuws over migratie van mailservers - 3 september 2019

 

Er was een technische noodzaak om hardware te vervangen. Dit heeft plaatsgevonden op 3 september van 09.00 uur tm 12.30 uur
In sommige gevallen kan deze vervanging van hardware met zich mee brengen dat er enkele aanpassingen in uw emailinstellingen nodig zijn.

Mogelijk maakt u voor de in- en uitgaande mailserver nu gebruik van de ams005.yourwebhoster.com instelling. Deze moet dan  veranderd worden naar ams103.yourwebhoster.com

Sommige mailprogramma's vragen bij het contact met de nieuwe server om de uitzondering voor het veiligheidscertificaat te bevestigen.
Dit dient u dan te bevestigen.

Tijdens de migratie blijft de webmail toegankelijk.


Klik hier voor een nadere toelichting op deze migratie

 

 

 

IERS is een online enquêtesysteem dat zeer geschikt is voor toepassing door bedrijven, branche-organisaties of verenigingen. Met IERS kunt u snel en op professionele wijze internet enquêtes afnemen. Bijvoorbeeld klanttevredenheidsonderzoeken, economische onderzoeken, ledenstemmingen etc. U kunt het enquêteproject zelf uitvoeren of de uitvoering aan ons uitbesteden.


De drempel om deel te nemen aan een internet enquête is lager dan bij papieren enquêtes en daardoor de respons vaak hoger. Bovendien bespaart u veel geld en tijd aan materiaal, porti en handling !


Iedereen kan met IERS werken. Zonder enige technische kennis maakt u zelfstandig een (complexe) vragenlijst en wordt deze online geplaatst. U kunt kiezen uit vele verschillende beantwoordingsmogelijkheden en grafische templates.


Bij de interactieve-enquetes kunnen de vragen over meerdere pagina's verdeeld worden. Hierdoor wordt de respondent minder snel afgeschrikt door de hoeveelheid aan vragen (eenmaal begonnen breekt men niet snel meer af). Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de enquete tussentijds op te slaan waardoor ook u ook kan beschikken over slechts gedeeltelijk ingevulde enquetes.


Gedurende de periode waarin de enquêtes ingevuld kunnen worden heeft u als management direct, 24 uur per dag, inzicht in de tussentijdse resultaten (grafieken, percentages, aantallen, vrije tekstantwoorden). De enquêteresultaten zijn direct beschikbaar en hoeven voor de verwerking niet apart te worden ingevoerd. Ook uitgebreide (cross)analyses en grafieken zijn direct beschikbaar. Geen overtyp fouten en u bespaart veel tijd !


Met IERS kunt u snel en op professionele wijze internet enquêtes afnemen. U kunt het enquêteproject zelf doen of volledig aan ons uitbesteden.


Kijk voor uitgebreide informatie op onze speciale enquête website :

http://www.digitale-enquete.nl/

of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Vragen? Bel 0522-246120 of mail info@dknet.nl

 

 

 

­