­

Belangrijk nieuws over migratie van mailservers - 3 september 2019

 

Er was een technische noodzaak om hardware te vervangen. Dit heeft plaatsgevonden op 3 september van 09.00 uur tm 12.30 uur
In sommige gevallen kan deze vervanging van hardware met zich mee brengen dat er enkele aanpassingen in uw emailinstellingen nodig zijn.

Mogelijk maakt u voor de in- en uitgaande mailserver nu gebruik van de ams005.yourwebhoster.com instelling. Deze moet dan  veranderd worden naar ams103.yourwebhoster.com

Sommige mailprogramma's vragen bij het contact met de nieuwe server om de uitzondering voor het veiligheidscertificaat te bevestigen.
Dit dient u dan te bevestigen.

Tijdens de migratie blijft de webmail toegankelijk.


Klik hier voor een nadere toelichting op deze migratie

 

 

 

cpanel
DK-Net biedt uitgebreide hostingfaciliteiten voor uw website, e-mail of applicaties. Naast een scherpe prijs onderscheiden wij ons met de unieke beheermogelijkheden die u als gebruiker krijgt. Via uw eigen inlogscherm hebt u het volledige overzicht over uw website en email en kunt alle instellingen zelf beheren.

 

Het verhuizen van uw website kan geruisloos plaatsvinden zonder dat u of uw bezoekers er iets van merken. Voordat het domein bij uw 'oude' provider wordt verwijderd openen wij voor u een nieuw domein en kan de website alvast geplaatst worden.

 


logos

 

 

Domeinnamen registeren
DK-Net is aangesloten bij een groot aantal domeinnaamregisters en kan daardoor rechtstreeks domeinnamen registreren. De domeinnaam kunt u gebruiken i.c.m. een hostingpakket, of gratis laten verwijzen naar een andere website en/of e-mail adres.

 

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

 

Vragen? Bel 0522-246120 of mail info@dknet.nl

 

 

 

­